شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

حضور امدادگران شرکت گاز استان مرکزی در رزمایش مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استانداری مرکزی

حضور امدادگران شرکت گاز استان مرکزی در رزمایش مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استانداری مرکزی
امدادگران شرکت گاز استان مرکزی به منظور آشنایی و آمادگی لازم در مواقع بروز حوادث در رزمایش مدیریت بحران و پدافند غیرعامل که توسط استانداری مرکزی برنامه ریزی و هماهنگی شده بود شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی محسن کهوند سرپرست و فرمانده مدیریت ستاد بحران شرکت گاز استان مرکزی تیمهای عملیاتی شرکت گاز را واحدهای HSE، پشتیبانی،بسیج،حراست،مهندسی،مخابرات و روابط عمومی برشمرد و هدف از حضور دراین رزمایش راچنین بیان کرد:
آمادگی و مقابله با هرگونه بروز تهدید یا بحران و شرایط اضطرار توسط تیمها وبررسی آخرین دستورالعملهای ایمنی شبکه توزیع و اجرای آن در رزمایش همچنین سازماندهی شبکه ارتباطی باسیم،بی سیم و تلفن ماهواره ای در شرایط بحران و ارزیابی میدانی عملکرد پرسنل و کارگروه های شرکت کننده و نهایتا آمادگی لازم به منظور تامین گاز شبکه و استمرار گاز در فرآیند بهره برداری.
شایان ذکر است با توجه به حضور شرکت گاز استان مرکزی با تمام توان وقدرت و تجهیزات لازم در این رزمایش معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی از شرکت گازاستان مرکزی تقدیر و تشکر کرد.

چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۱
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید