شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی به عنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه بر مدیریت مصرف گاز طبیعی تاکید نمود

مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی به عنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه بر مدیریت مصرف گاز طبیعی تاکید نمود
همزمان با جمعه ششمین روزآبانماه سالجاری، محمدرضا سمیعی مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی درسخنرانی قبل از شروع خطبه های نماز باشکوه جمعه از تریبون مصلی شهر اراک درخصوص مصرف بهینه و استفاده صحیح و ایمن ازگازطبیعی و جلوگیری از حوادث احتمالی گاز گرفتگی تاکید نمود.​
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، سمیعی ضمن تاکید بر استفاده از بخاری های استاندارد برای گرم نمودن منازل و محل کار، اظهار داشت: اطمینان از سلامت کارکرد و استاندارد بودن دودکش و دقت در نصب اتصالات لوازم گازسوز، از راه های پیشگیری از خطر مسمومیت با گاز منواکسید کربن است و مشترکین باید هنگام نصب وسایل گاز سوز به خصوص بخاری گازی از باز بودن مسیر دودکش و نصب کلاهک اچ شکل در پشت بام مطمئن شوند، همچنین دقت کافی برای پیش بینی تبادل هوا و جریان اکسیژن کافی متناسب با نیاز دستگاه ها و سامانه های گرمایشی نصب شده در محیط های مسکونی داشته باشند.
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی ضمن تاکید بر استفاده نکردن از بخاری های بدون دودکش در محیط های مسکونی بسته، خاطرنشان کرد: آبی نبودن شعله بخاری، رطوبت زیاد اطاق و نامطبوع بودن فضای منزل نشانه خطر است و باید در این گونه مواقع ارتفاع دودکش و مسیر آنرا کنترل کرده یا از افراد مطلع وکارشناس و یا تماس با تلفن امداد و حوادث شرکت گاز ۱۹۴ در این خصوص درخواست راهنمایی و کمک شود .
وی میزان درجه حرارت استاندارد در منازل در فصل سرد را ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد اعلام کرد و با بیان اینکه هر ساله بیشترین حوادث فوت و خفگی با گاز منواکسیدکربن مربوط به دودکش است،گفت: با آغاز فصل سرد سال بر اثر بی احتیاطی و رعایت نکردن اصول ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی به ویژه بخاری و آبگرمکن، متاسفانه تعدادی از هم استانی های عزیز جان خود را به علت مسمومیت با گاز منوکسیدکربن از دست می دهند، و امیدواریم مشترکین گازطبیعی استان مرکزی با رعایت کامل اصول ایمنی در استفاده از وسایل گازسوز، زمستان آرام و بدون حادثه ای را پشت سر گذارنند.
یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید