شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

انعقاد تفاهم نامه اجرای طرح پایش لحظه ای کنتور دیافراگمی ظرفیت بالای گاز ادارات و صنایع پر مصرف استان مرکزی با استفاده از محصول تولید بار اول شرکت دانش بنیان

انعقاد تفاهم نامه اجرای طرح پایش لحظه ای کنتور دیافراگمی ظرفیت بالای گاز ادارات و صنایع پر مصرف استان مرکزی با استفاده از محصول تولید بار اول شرکت دانش بنیان
همزمان با سومین روز بهمن ماه با حضور دکتر محسن مظلوم فارسی باف مدیر پژوهش وفناوری شرکت ملی گاز ایران، دکتر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی، مهندس کمال آبادی فراهانی مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی، تفاهم نامه اجرای طرح پایش لحظه ای کنتورهای دیافراگمی ظرفیت بالای گاز ادارات و صنایع پر مصرف استان مرکزی با یک شرکت دانش بنیان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، پایش لحظه ای کنتورهای دیافراگمی گاز، با استفاده از محصول تولید بار اول توسط شرکت دانش بنیان و پس از  اخذ مجوزهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز صورت می گیرد.
برپایه این گزارش محسن مظلوم‌ فارسی‌باف در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه اجرای طرح پایش لحظه‌ای کنتور گاز ادارات و صنایع استان مرکزی در اراک گفت: ۵۰ هزار میلیارد ریال قرارداد و مجوز برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و طرح‌های دانشگاهی در دولت سیزدهم منعقد شده است که  سی هزار میلیارد ریال از این حمایت، تبدیل به قرارداد شده و ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز در دست قرارداد است که تا پایان سال جاری اجرایی می‌شود.
در ادامه مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران، درباره هوشمندسازی شرکت ملی گاز بیان کرد: اراده و عزم مهمی برای بهره‌گیری از آخرین یافته‌های علمی در شرکت ملی گاز شکل گرفته است. وی افزود، هدف از هوشمندسازی کنتور گاز در استان مرکزی را ظرفیت بالای استان در حوزه صنایع عنوان کرد و افزود: جای کار در حوزه توسعه فناوری در این استان فراهم است. 
علی‌اکبر اسدی افزود: استان مرکزی با پوشش گاز برای مشترکان با ۹۹ و هشت دهم درصد، جایگاه مطلوبی در سطح کشور دارد.
وی خاطر نشان کرد: مدیریت مصرف انرژی به ویژه گاز، مهمترین دغدغه به شمار می‌ورد که بهره‌گیری از هوشمندسازی در این حوزه با همت شرکت ملی گاز در دستور کار قرار دارد
‎در پایان کمال آبادی گفت: هم اکنون 92 درصد مصرف استان بصورت هوشمند و لحظه ای مانیتورینگ و مدیریت می شود، در همین راستا با پایش لحظه ای کلیه مشترکین به خصوص بخش پر مصرف آنها و حمایت از شرکت های دانش بنیان می توانیم از"گاز طبیعی" این امانت الهی به بهترین نحو استفاده نموده و با صرفه جویی ایجاد شده بستر را برای توسعه صنعت و استفاده آیندگان فراهم نماییم.
 
چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید