شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

رتبه نخست شرکت گاز مرکزی بین شرکت‌های گاز استانی در جشنواره شهید رجایی

رتبه نخست شرکت گاز مرکزی بین شرکت‌های گاز استانی در جشنواره شهید رجایی
محمدرضا سمیعی، سرپرست شرکت گاز استان مرکزی، از کسب رتبه نخست این شرکت میان شرکت‌های گاز استانی کشور در جشنواره شهید رجایی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی با اعلام این خبر گفت: شرکت گاز استان مرکزی با کسب 1915 امتیاز توانست در ارزیابی‌های جشنواره شهید رجایی به عنوان شرکت برتر بین شرکت‌های گاز استانی شناخته شود.
وی افزود این موفقیت نتیجه تلاش و همدلی کارکنان در تمامی بخش‌ها بوده و نشان‌دهنده رویکرد کیفی در ارائه خدمات به مردم استان است. سرپرست شرکت گاز استان مرکزی تصریح کرد: ارزیابی‌های جشنواره شهید رجایی با شاخص‌های دقیق در حوزه‌های مختلف عملکردی انجام می‌شود و کسب رتبه نخست در این رقابت، افتخاری برای مجموعه شرکت گاز استان مرکزی به شمار می‌رود.
سمیعی با قدردانی از همراهی کارکنان و مدیران واحدها تأکید کرد: این موفقیت ما را متعهدتر می‌سازد تا با جدیت بیشتر در مسیر ارتقای کیفیت خدمات، افزایش بهره‌وری و جلب رضایت مشترکان گام برداریم. وی ادامه داد: برنامه‌های توسعه‌ای شرکت گاز استان مرکزی در سال جاری بر اساس اسناد بالادستی و نیازهای مردم استان طراحی شده است و دستیابی به این رتبه می‌تواند پشتوانه‌ای برای تحقق اهداف آینده باشد. سرپرست شرکت گاز استان مرکزی در پایان اظهار امیدواری کرد با تداوم تلاش‌های مجموعه، این روند رو به رشد در سال‌های آینده نیز ادامه یافته و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به مردم فراهم شود.


سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید