شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

آغاز گازرسانی به سه هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید امیرکبیر

آغاز گازرسانی به سه هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید امیرکبیر
با اعلام محمدرضا سمیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی، عملیات اجرایی حفاری و لوله‌گذاری شبکه گاز در شهر جدید امیرکبیر برای گازرسانی به سه هزار واحد نهضت ملی مسکن آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی اعلام کرد که عملیات گازرسانی به سه هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید امیرکبیر رسماً آغاز شده است. 
 
وی گفت این پروژه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات زیرساختی استان، با هدف تأمین انرژی پایدار برای واحدهای در حال ساخت و تسهیل روند اسکان متقاضیان در این شهر جدید اجرا می‌شود.
 
سمیعی با قدردانی از حمایت استاندار مرکزی و پیگیری‌های مستمر معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، افزود: این پروژه نتیجه همدلی، برنامه‌ریزی دقیق و تلاش مشترک دستگاه‌های اجرایی است و آغاز عملیات اجرایی، گام مهمی در تحقق اهداف توسعه‌ای شهر جدید امیرکبیر به شمار می‌رود.
 
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی همچنین تصریح کرد که اجرای این طرح علاوه بر تأمین زیرساخت‌های حیاتی، سبب افزایش سرعت تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن و ایجاد بستر مناسب برای استقرار پایدار جمعیت خواهد شد.
 
وی تأکید کرد مشارکت و همکاری دستگاه‌های اجرایی در این پروژه بیانگر عزم مشترک برای خدمت‌رسانی مؤثر به مردم است.
 
سمیعی افزود این هماهنگی میان پروژه‌های عمرانی و گازرسانی، نشان‌دهنده برنامه‌ریزی یکپارچه و نویدبخش ارتقای کیفیت زندگی و توسعه پایدار در این شهر در حال گسترش است.
 
سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید