شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی با بهسازی یکهزار و 170 موتورخانه در استان مرکزی

کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی با بهسازی یکهزار و 170 موتورخانه در استان مرکزی
مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی از بهسازی یک هزار و 170 موتورخانه استان در 9 ماه اول سال 1404 و کاهش حدود 20 درصدی مصرف انرژی با انجام بهسازی موتورخانه‌ها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی، گفت: به همت واحد بهینه سازی مصرف انرژی و کربن ، از ابتدای طرح تاکنون چهار هزار و 379 موتورخانه ، بهسازی شده ‌است.

 

 مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی با اشاره به کاهش حدود 20 درصدی مصرف انرژی با انجام بهسازی موتورخانه‌ها در استان، تصریح کرد: اجرای طرح ملی بهسازی رایگان موتورخانه ها ،همگام و همراستا با سیاست‌های ابلاغی وزارت نفت است که اجرای آن در سطح استان می‌تواند علاوه بر کاهش چشمگیر گازبهاء و صرفه‌جویی در مصرف گاز، منجر به افزایش قابلیت اطمینان، پایداری و استمرار جریان گاز در بخش‌های صنعتی و به تبع آن، حفظ هرچه بیشتر محیط زیست شود. 

 

سمیعی درپایان گفت: مشترکین گاز طبیعی دارای موتورخانه مرکزی و شرکت‌های مجری واجد شرایط می‌توانند با مراجه به سایت شرکت ملی گاز ایران به نشانی goc.nigc.ir نسبت به ثبت درخواست خود، اقدام نمایند.

 
دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید