شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

افتتاح و کلنگ‌زنی چهار پروژه‌گازرسانی در استان مرکزی به مناسبت دهه فجر

افتتاح و کلنگ‌زنی چهار پروژه‌گازرسانی در استان مرکزی به مناسبت دهه فجر
همزمان با فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر، شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی چهار پروژه گازرسانی مهم در سطح استان خواهیم بود.این پروژه‌ها به منظور تأمین گاز پایدار و بهبود کیفیت زندگی مردم، در مناطق مختلف استان به بهره‌برداری خواهند رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل این شرکت، با بیان اینکه این پروژه‌ها تأثیر عمیقی در رونق اقتصادی و رفاه اجتماعی استان دارند، گفت: در این ایام پرشکوه، کلنگ زنی پروژه‌های گازرسانی به مناطق دو، سه، چهار و هفت از شهر جدید امیرکبیر و فاز یک خط تغذیه تقویتی ساوه به بهره‌برداری می‌رسند.
این پروژه‌ها بخش بزرگی از نیازهای انرژی این مناطق را تأمین خواهند کرد. وی همچنین افزود: عملیات اجرایی گازرسانی به 24 واحد صنعتی مصوبه شورای اقتصاد نیز آغاز خواهد شد، که این پروژه‌ها نقش مهمی در گسترش پوشش شبکه گاز صنایع در استان و ارتقاء سرعت خدمات‌رسانی دارند.
سمیعی در پایان با اشاره به مبلغ قابل توجه سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها اظهار داشت: برای اجرای این طرح‌ها، اعتباری بالغ بر 744 میلیارد و 623 میلیون ریال تخصیص یافته است، که نشان از عزم جدی برای توسعه زیرساخت‌های گازرسانی در استان مرکزی دارد. این پروژه‌ها به عنوان بخشی از سیاست‌های دولت در راستای توسعه مناطق محروم و تحقق عدالت اجتماعی، گامی بزرگ در جهت بهبود زندگی مردم و رشد اقتصادی استان محسوب می‌شوند.

دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید