شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

🇮🇷بیعت کارکنان شرکت گاز استان مرکزی با رهبر انقلاب اسلامی

🇮🇷بیعت کارکنان شرکت گاز استان مرکزی با رهبر انقلاب اسلامی
بعد از ظهر امروز در میدان شهدا شهر اراک، مدیرعامل و کارکنان این شرکت با حضور در مراسم باشکوه بیعت، وفاداری خود را به رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل این شرکت، در این آیین ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (قدس‌سره‌الشریف) گفت: کارکنان شرکت گاز استان مرکزی با روحیه‌ای انقلابی و جهادی، در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب گام برمی‌دارند.

وی با اشاره به حضور یکپارچه خانواده صنعت گاز در این مراسم افزود: کارکنان شرکت گاز استان مرکزی با تأکید بر ولایت‌ مداری، آماده‌اند تا با تلاش شبانه‌روزی مسیر خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم شریف استان مرکزی را ادامه دهند.

سمیعی همچنین حضور پرشور کارکنان در کنار دیگر مردم ولایت مدار استان در میدان شهدای اراک را جلوه‌ای از وحدت و بصیرت دانست و تصریح کرد: این اجتماع بزرگ نشان‌دهنده وفاداری عمیق به ارزش‌های انقلاب و تجدید عهد با رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۴
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید