مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی از برنامه بازدید و پایش میدانی تیم کارشناسی امداد مکانیزه شرکت گاز استان مرکزی از اکیپ های امدادی نواحی گازرسانی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی گفت: تیم کارشناسی امداد مکانیزه با حضور در نواحی گازرسانی از اکیپ های امدادی این نواحی بازدید بهعمل می آورند و کارشناسان واحد امداد مکانیزه در نشستهایی جداگانه با رؤسای ادارات گاز دیدار و گفتوگو می نمایند.
وی در ادامه گفت: در این جلسات، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت امدادی سال گذشته نواحی و نحوه عملکرد واحدهای امداد مورد بررسی قرار گرفته و بر ضرورت تقویت زیرساختهای امدادی و بهروزرسانی تجهیزات برای کاهش زمان رسیدگی به حوادث تأکید می شود واز نزدیک روند انجام عملیات، وضعیت تجهیزات، آمادگی نیروهای عملیاتی و مسائل و چالشهای موجود مورد ارزیابی قرار می گیرد.
سمیعی همچنین گفت: در این بازدیدهای میدانی، پیشنهادها و راهکارهای اجرایی لازم برای افزایش سطح آمادگی و بهبود سرعت خدمات دهی به مشترکین نیز مطرح شده و همچنین دیدار با گازبان های روستاهای تحت پوشش نواحی انجام می شود و تجهیزات و امکانات در اختیار گازبانها مورد بررسی قرار می گیرد.
همچنین آمادگی گازبانها برای مواجهه با شرایط اضطراری و وضعیت نگهداری تجهیزات و نحوه هماهنگی آنان با واحدهای امدادی مورد توجه قرار می گیرد و در بخش دیگری از این بازدیدها به بازآموزی نکات فنی اختصاص داشته که طی آن آخرین موارد مرتبط با استانداردهای ایمنی و دستورالعملهای عملیاتی برای همکاران امدادگر و گازبان مرور می شود.