مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی با حضور در موکب این شرکت، روند ارائه خدمات، آمادگی نیروهای اجرایی و کیفیت خدمترسانی به زائران را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد و بر تداوم خدمترسانی مطلوب تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی و هیئت همراه ، با حضور در موکب شرکت گاز استان مرکزی، از بخشهای مختلف این مجموعه بازدید و از نزدیک در جریان روند خدمترسانی به زائران و فعالیت خادمان قرار گرفت.
محمدرضا سمیعی در حاشیه این بازدید، خدمت به زائران اهلبیت(ع) را افتخاری ارزشمند برای کارکنان شرکت گاز استان مرکزی دانست و اظهار کرد: موکب شرکت گاز با تکیه بر روحیه جهادی، همدلی و مشارکت کارکنان، بستری مناسب برای ارائه خدمات شایسته به زائران فراهم کرده و این حضور، جلوهای از مسئولیتپذیری اجتماعی و فرهنگ خدمت در مجموعه شرکت گاز است.
وی با قدردانی از تلاشهای عوامل اجرایی، خادمان و نیروهای پشتیبانی موکب افزود: هماهنگی، انسجام و برنامهریزی دقیق در ارائه خدمات، نقش مهمی در افزایش رضایت زائران دارد و خوشبختانه شاهد آمادگی مطلوب و انگیزه بالای همکاران در انجام این مأموریت فرهنگی و معنوی هستیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی همچنین بر ضرورت حفظ ایمنی، رعایت اصول بهداشتی، تأمین امکانات مورد نیاز و استمرار خدماترسانی با کیفیت تا پایان فعالیت موکب تأکید کرد و گفت: حضور کارکنان در این عرصه، علاوه بر خدمت به زائران، موجب تقویت روحیه همدلی، ایثار و کار گروهی در مجموعه شرکت خواهد شد.
در پایان این بازدید، سمیعی ضمن گفتوگو با خادمان و عوامل اجرایی، از تلاشهای آنان قدردانی کرده و برای موفقیت و تداوم خدمترسانی مطلوب به زائران آرزوی توفیق کردند.