شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

سخنرانی امام جماعت ستاد شرکت گاز استان مرکزی به مناسبت هفته دولت

سخنرانی امام جماعت ستاد شرکت گاز استان مرکزی به مناسبت هفته دولت
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، همزمان با فرارسیدن هفته دولت، امام جماعت ساختمان ستاد شرکت گاز استان مرکزی در جمع مدیران و کارکنان این شرکت و در بین نماز ظهر و عصر، به تبیین اهمیت و جایگاه این مناسبت پرداخت.

حجت الاسلام پیرهادی در این سخنرانی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، به‌ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را فرصتی برای بازخوانی خدمات و دستاوردهای دولت و تجلیل از تلاش‌های خالصانه خدمتگزاران نظام اسلامی عنوان کرد.

امام جماعت ستاد شرکت گاز استان مرکزی با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی صادقانه به مردم، اظهار داشت: مسئولیت در نظام اسلامی امانتی الهی است و مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی باید با روحیه جهادی، اخلاص، مسئولیت‌پذیری و رعایت حقوق مردم، در مسیر خدمت هرچه بهتر به جامعه گام بردارند.

وی همچنین بر ضرورت توجه به ارزش‌های اخلاقی و معنوی در محیط کار تأکید کرد و افزود: تلاش برای رفع مشکلات مردم، انجام صحیح وظایف و رعایت عدالت و تکریم ارباب‌رجوع از مصادیق مهم خدمت به مردم و از ارزش‌های مورد تأکید شهیدان دولت است.

در ادامه، امام جماعت ستاد شرکت گاز استان مرکزی با اشاره به نقش مهم صنعت گاز در تأمین رفاه و آسایش مردم، از تلاش‌های مدیران و کارکنان شرکت در زمینه خدمت‌رسانی و تأمین پایدار گاز مشترکان قدردانی کرد و برای تمامی کارکنان در مسیر خدمت به مردم و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی آرزوی توفیق و سربلندی کرد.

این مراسم با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و ذکر صلوات و فاتحه برای شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای دولت به پایان رسید.

شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید