شرکت گاز استان مرکزی|نمایش جزییات خبر

​تجدید میثاق با خانواده شهدای سردار ساجدی‌فر

​تجدید میثاق با خانواده شهدای سردار ساجدی‌فر
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی به همراه مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران و رابط امور ایثارگران وزارت نفت با حضور در منزل خانواده شهدای سردار ساجدی‌فر، با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی، محمدرضا سمیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی، به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین پورفاطمی، مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران و حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی، رابط امور ایثارگران وزارت نفت، با حضور در منزل خانواده شهدای سردار ساجدی‌فر، با خانواده معظم شهدا دیدار و گفت‌وگو کردند.

سمیعی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، خانواده‌های معظم شهدا را سرمایه‌های ارزشمند نظام و انقلاب دانست و گفت: شهدا با ایثار و فداکاری، امنیت و آرامش امروز کشور را رقم زدند و تکریم خانواده‌های آنان وظیفه‌ای همیشگی برای مسئولان و کارکنان صنعت نفت است.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه و محیط‌های کاری زنده نگه داشته شود و ترویج این فرهنگ، زمینه‌ساز تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری، خدمتگزاری و پایبندی به ارزش‌های انقلاب اسلامی خواهد بود.

در ادامه این دیدار، حاضران با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بر ادامه مسیر آنان و حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کردند.

یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵
نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید